Website_overleg (2)

Check-in | Check-out
Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 15.00 uur voor u beschikbaar. Vanaf 12.00 uur kunt u de sleutel afhalen, maar kunnen we niet garanderen dat de kamer beschikbaar is. Wilt u later dan 20.00 uur inchecken, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer +31 (0)117 37 13 17. Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken.

Ontbijt | Restaurant
Het ontbijt serveren wij, in ons restaurant. U kunt dagelijks genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet van 8.00 tot 10.00 uur, wilt u eerder dan 8.00 uur ontbijten, dan verzorgen wij graag een ontbijtpakket voor u. Heeft u nog geen ontbijt geboekt, u kunt uiteraard het ontbijt bijboeken bij aankomst.

De keuken van ons restaurant is iedere dag geopend vanaf 12.00 uur tot 20.30 uur.

Kamers
Onze kamers zijn allen voorzien van airconditioning, wifi en handdoeken, die iedere dag gewisseld worden.

Parkeren
U kunt rondom ons hotel gratis parkeren. Op bijzondere data is het dorp autovrij, deze kunt u vinden op de website www.groede.net. Op deze dagen worden er parkeervoorzieningen rond het dorp aangebracht.

Fietsenstalling
Er is een afsluitbare stalling voor fietsen beschikbaar. U krijgt bij inchecken de sleutel.

Fiets huren
Wij verhuren als hotel geen fietsen voor onze gasten. Wilt u een fiets huren dan kan dat bij Tankstation van den Hemel (Groede), Buitengewoon Actief (Groede), De Roodrunner (Nieuwvliet), Rent en Joy (Nieuwvliet) en Bikstore (Breskens).

Annuleren
Annuleren kan tot 7 dagen voordien kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt de gehele factuur in rekening te brengen.

Groepen
Wanneer u meer dan 4 kamers bij ons wilt boeken vragen wij u een aanbetaling te doen van 15% binnen 7 dagen na reservering. Als wij de aanbetaling ontvangen hebben maken wij uw boeking definitief en krijgt u van ons een bevestigingsmail.

Betaalmogelijkheden
Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden: Contant | PIN-Maestro | Visa-Card | Master-Card | Vooruitbetaling per bank of giro.

Huisdieren
Huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan.

Gesproken talen
Nederlands, Duits, Engels.

Extra bedden
Het is niet mogelijk om een extra bed te plaatsen op de kamers.

Rookvrij
Het gehele hotel is rookvrij, indien wij een rooklucht constateren op de kamer brengen wij €250,- schoonmaakkosten in rekening

Onze andere locatie Herberg de Natte Pij

Reserveer nu uw kamer!

Wilt u niets missen? Schijf u dan nu in voor onze Nieuwsbrief.

Onze andere locatie: Herberg de Natte Pij: www.denattepij.nl

Onze Privacyverklaring.